Különleges nyomdai megoldások

Ma már komoly vevői igény mutatkozik olyan nyomdai termékek iránt, melyek nem a megszokott eljárásokkal készülnek, hanem eltérnek a megszokottól.

Újszerű technológiai megoldásokkal különleges, egyedi megjelenéssel ruházzák fel a nyomtatványokat.

Ezáltal nem csak az egyedi grafikán és a papír típusán múlik, hogy a termék mennyire lesz figyelemfelkeltő, a hatást nyomdai eljárásokkal is lehet fokozni.

Cégünk nagy magabiztossággal és tapasztalattal gyárt ilyen nyomtatványokat.

Ha szeretne kitűnni a tömegből, a következőket ajánljuk figyelmébe:

Egyedi felületkezelések:

 • Hibrid lakkozás

  A hagyományos szita UV formalakkozás ideje lejár.

  A hibrid lakkozás olyan tapintást, felületet és hangulatot kölcsönöz nyomtatványának, csomagolószerének, amely messze túlmutat az eddig megszokottakon.

  Szabadon variálható fényes és állítható sűrűségű strukturált „rücskös” matt felület a nyomaton, századmilliméteres pontossággal.

 • Hologramfóliás megjelenések

  A hologramfóliát a múltban csak a biztonságtechnikai nyomtatványoknál használták, de különlegessége miatt az egyedi reklám kiadványok körében is egyre nagyobb teret nyer.

  Lehetőség van többféle mintázatú, irrizáló (szivárvány színekben játszó) hologramfólia alkalmazására. A hologramfóliát a nyomtatás után prégeléssel, vagy még a nyomtatás előtt, kasírozással visszük fel a nyomathordozóra.

  Attól függően, hogy az adott feladat ismeretében melyik a gazdaságosabb megoldás.

 • Domborodó UV formalakkozás

  A domborodó (RELIEF) szita UV formalakkot nagy példányszámú dombornyomások kiváltására ajánljuk.

  A domborlakkozott felület fényes lesz és vastagsága tapintható.

  Kevésbé emelkedik, mint a hagyományos dombornyomás.

  Viszont UV lakk árban egyesíti az UV formalakkozás és dombornyomás költségét, és a nyomat hátoldalán nem jelenik meg a hagyományos dombornyomás tükörképe.

 • 3D dombornyomás

  A szokványos dombornyomással ellentétben a kidomborodó részek eltérő magasságúak lehetnek. Nagy részletgazdagságú grafikai elemek (pl. címerek) kiemeléséhez ajánlott eljárás.

 • Különleges nyomathordozók

  Ha unja a műnyomó és ofszetpapírok világát, akkor már nemcsak a drága és nehezen beszerezhető kreatív papírok jelenthetnek megoldást.

 • Nyomtatás fémfóliázott alapanyagokra

  Nyomtatás előtt ezüst fémfóliát viszünk fel a nyomathordózóra, így a felvitt színek fémesen csillogó hatást kapnak, a nyomat teljes felületén.

  (Ha a nyomat egyes elemeit, pl. a logo-t nem akarjuk fémes hatásúvá tenni, akkor ezen nyomatrészek alá ofszet fedőfehér festéket nyomunk, hogy a fémhatás itt ne jelentkezzen)

  Modern, trendi megjelenés. Kiválóan alkalmas a megszokott prégelés kiváltására (mert nincs kliséköltség) és természetesen kombinálható a hibrid lakkozással.

 • Műanyag alapanyagra történő nyomtatás

  Ofszet eljárással, fotóminőségben, akár víztiszta (átlátszó) műanyagra is.

  Ez esetben is alkalmazhatóak a feljebb említett felületkezelések, a műanyag formára vágható, akár füzet borítónak is használható. Több féle vastagság szín és áttetszőség közül választhat.

 • Extra vastag papírok

  Nyomtatás akár 500 g/m2 vastagságú papírokra , strapabíró termékcsomagolásokhoz és POS eszközökhöz.

Természetesen a fenti eljárások kombinálhatók egymással és kiegészíthetők a hagyományos kötészeti megoldásokkal (fóliázás, kasírozás, stancolás stb.)

Minőség

Minden gyártási folyamat során a legszigorúbb, öntanuló számítógépes színellenőrző és kalibráló rendszerrel biztosítjuk a minőséget, gépbeállításoktól a termék elkészültéig.

Nálunk egy különleges, bonyolult nyomtatvány előállítása is kockázatmentes. Minőségben és határidőben is.